Over Dokteronline.com


Welkom bij Dokteronline.com, al meer dan 10 jaar de toonaangevende naam als online apotheek of internet apotheek. Dokteronline.com is geen apotheker of arts, maar brengt u uitsluitend in contact met in het Verenigd Koninkrijk geregistreerde apotheken en artsen binnen de EU die op de website gevonden kunnen worden. Alle op recept verkrijgbare medicijnen die op de website worden aangeboden worden alleen geleverd na consult met een arts en met een recept.

Uw voordelen:
  • Snel
  • Voordelig
  • Gratis en discrete verzending
  • Enkel authentieke medicijnen uit het Verenigd Koninkrijk
  • De apotheek die de medicijnen levert is de grootste internet- en postorder-apotheek van het Verenigd Koninkrijk
  • Geen afspraak nodig
  • Vertrouwelijk en veilig
  • Niet wachten in de wachtkamer
  • Bestel thuis of op het werk

Verboden middelen
Middelen die volgens het Verdrag van Wenen internationaal verboden zijn zullen door ons noch door de apotheken die deze dienst bieden worden geleverd. Indien een substantie volgens het Verdrag van Wenen te boek staat als een verboden middel (verdovend, psychoactief of gevaarlijk), dan zullen de aan ons verbonden apotheken het middel niet leveren tenzij u een door de controlerende instantie van uw land uitgegeven toestemming tot invoer kunt presenteren. Respecteer deze gulden regel en vraag niet om uitzonderingen; we zullen deze vragen niet beantwoorden en onmiddellijk wissen.

Niet in de Verenigde Staten
Onze dienst is in de VS niet beschikbaar.

Koopovereenkomst
Iedere koopovereenkomst die tot stand komt met betrekking tot medicijnen is een overeenkomst tussen u, een arts, een apotheek en een transportbedrijf. Wij zullen ervoor zorgen dat alles goed loopt tussen alle partijen.

Kosten
Door een bestelling te plaatsen vraagt u Dokteronline.com om contact te maken en gaat u akkoord met het betalen van de intermediaire kosten, losstaand van het totaalbedrag dat bestaat uit som van kosten aan de arts, apotheek en het transportbedrijf.
De intermediaire kosten zijn inbegrepen in het totaalbedrag, zoals weergegeven op de website, en er zijn geen bijkomende of verborgen kosten. Om het voor u gemakkelijk te maken, wordt door de organisatie die de betaling regelt het gehele bedrag in één keer afgeschreven.

Indien de arts besluit om geen recept uit te geven, bijvoorbeeld om medische redenen, dan betaalt u niets en worden de al gerekende kosten vergoed.

Controle medicijnen
NB: Het is niet mogelijk om een waterdichte controle op medicijnen te hebben als u medicijnen bestelt via internet omdat uw land op dit moment geen toegankelijk medicatiebestand biedt. U moet zelf uw arts en apotheek op de hoogte houden van producten die u via deze website bestelt. Wij voeren echter wel controle uit op de medicijnen en informatie die ons bekend is.

Bedrijfsadres
Dokteronline.com
Dr. M.J. Hugenholtzweg Z/N UTS Gebouw
Curacao

Telefoon: Niet gegeven vanwege vragen voor de klantenservice die aan de bedrijfstelefoon gesteld worden. Indien u bedrijfsgerelateerde vragen heeft, stuur dan a.u.b. een e-mail en deze wordt dan zo spoedig mogelijk beantwoord of u wordt opgebeld. Voor vragen over bestellingen, gebruik dan de contactpagina voor direct contact met de klantenservice. Voor vragen die geen betrekking hebben op bestellingen kunt u terecht op onze contactpagina.

Curaçao Kamer van Koophandel nummer: 108686
Crip no.: 102250881